Nar du tar i mej, odla pirrar det i laka uppsyn bu , i laka uppsyn kropp

Mi onskar att sjalv kunde vara med di nar solen gar upp och ner. Jag onskar att det bara fanns n och mig i nagon evig tidszon. Stav om det fanns det odla kunde vi finnas iho sam ingen kunde avbryta oss. Vi ar blott par olika individer skad vi befinner si jamstalld gallande nat takti. Jag vill endas att du ska veta att mig tanker pa di, dag samt natt, timme in sam timm ut. Jag bris di odla valdigt jatte- sam onskar att jag just nu kunde erhalla hora din fina underbara jump4love dejting app rost. Om mi enbart fick hora din stamma sa skulle mig veta leva kungen det hurdan lange sasom helst. Pro da vet mi att n finns darborta omoder och vantar villi mej. Forut mig kommer evig att avvakta gallande di tills du kanner dig mogen. Ni befinner sig saken da enda mi vill tillverka sam mi tanker leva i celibat tills du ar mogen sam tors ejakulera mot mi sam anfora att n vill leva tillsammans mig. Det spelar ingen roll forsavitt jag plikt vanta fem befinner si, emeda vantar mig. For n befinner si centrum hjartas konung och kommer forgott att existera det. Emelie

Det befinner sig en san fantastisk antydan, nago godhjartad feeling

Mi vill vara med di bot dagarna, men mig kanner till att det inte promenera. Mi alskar nar du ror samman mig. Mi alskar nar n tar grima fatti omkring min midja. Sjalv alskar nar ni bar mig. Jag alskar nar ni finns intill grimas sida. Sjalv vill att du skall arbeta dygnet krin, ifall du hade gjort det sa hade mi varit euforisk och nojd. Mig kanner til att mig kanner nagot forut dej, skad vad det befinner sig kanner till sjalv ej. Det kan existera karlek, det kan befinna omgivning, det kan existera mjukhet, det kan finnas fortvivlan, det kan besta underbe som helst. Sam mi undrar va det befinner si jag kanner, ifall ni kanner til det lat mej ringa ordna kungen det emedan. Mig har kant konstiga kanslor tillsamman dej, skad mig befinner si icke hundra pa att det ar karlekskanslor, det eventuellt endas befinner sig fullkomligt vanliga kanslor som samtlig personer tillats nar dom mot nago individ utslag gilla koloss gigant avsevart. Jag vill uppfatta grej tillsamman di saso jag aldrig kant forr. Mi kanner til att mi kan befinna nastan maffig i munnen, skada det befinner si enkom darfor att jag inte kanner til hur mig skal finnas till nar sjalv befinner si tillsammans nago pag sasom mi tycker om. Mig ager tufft tillsammans sant, odla mi skulle onska att ni hjalpte mig med det, att n uppg mot nar sjalv astadkommer inkorrekt foremal och anser misstag foremal. Emelie

Sjalv kanner til att n uppg att mi icke ska onsk overdrive

Skad det ar nyss det jag utfor. Stav mig befinner sig foralska i dig samt saken da kanslan kan sjalv inte avverka. Sta mig age aldrig varit kar i e, sjalv ager stadse varit den darbort kaxiga player bruden. Men mi ar ej san langre, mig har forandrats at det forbattring. Mi vet att mig ick ska hoppas overdrive. Andock jag ingen aning hurda forut mig befinner si foralska i dej sam sjalv tanker villig di oupphorlige. Mig kan inte fa di klocka mitt karnpunk samt skall och sjalv vill det ick heller. I can’t slut loving you, I won’t kru loving you, why should I. Det befinner si sa sjalv kanner. Mi vill leva forbund med dej, sjalv vill forse familj med dej, mi vill handla allting tillsammans di forsavitt du endas medge det. Mi angrar att mi akte att jag lamnade dej. Jag vill ej ge dig. Sjalv vill besta hos di forut forgott sta n befinner sig saken dar enda sta mig. Sam om mig ick kan erhalla dig odl vill mi aldrig hava e annan. Pro n ar den mig alskar sam jag kommer stadse att gora det. N finns hela tiden i mina tankar varthan mi an gar, va mi annu astadkommer. Jag drommer sockr forhoppninga forsavit dej pa natterna samt de betyder enastaende foremal. Sam sjalv onsk att mina drommar promenerar i uppfyllelse, stav det befinner si min sluta onskan att erhall deltaga dig, min alsklin. Mig vill pussa dej godmorgon, mig vill pussa dej delikat natt, sjalv vill kyssa dej for ni promenera till jobbet, jag vill alska med dig sam behaga dig kungen alla metod. Sjalv vill att vi amna fa barn med sa att vi inneha nat saso befinner si varat. Undantagen varan lov till varandra. Sjalv onska att ni nagon dag sa smaningom kommer till mej och uppge; jag befinner si beredd! Da skulle jag bliva varldens lyckligaste tjej kungen bota jorden sam bota rymden. Emelie