Tinder Select ar det hemliga ”elitlagret” i Tinder enbart pro medlemmar

Tinder Valj

Rykten har snurrat runt den har inbjudningsfunktionen gallande plattformen sedan den kom ut 2017. Allt som alla som ej ar med i Tinder Select med sakerhet vet ar att anvandargranssnittet inneha ett blatt tema snarare an ett orange, det finns otaliga av kandisinglar kungen den, och att du ej kan handla dig in; du maste bli inbjuden, antingen pa rak arm fran Tinder eller fran en befintlig Select-medlem.

Tinder guld

Tinder Gold ar grymt spartanskt. Trots att Tinder kastar ett bokstavligt berg fran ord pa all som forsoker granska skillnaden mellan Gold och Plus, finns det bara tva skillnader. For det forsta, ifall du har Tinder Gold, berattar appen att folk inneha svepat sann pa dig. Det andra ar att med Gold kan du fortiga din alder och omrade for andra anvandare ifall du vill. Den andra funktionen ar ej presentator massor; den forsta funktionen ar vard mycket, om du ar en man.

Varfor ar det vardefullt att kunna informera att folk har svepat sann gallande dig? Frank. Om du ar brud ar det mojligtvis ej speciellt vardefullt forut dig alls, for med all rimlighet har avsevart fler folk swipat sann pa dig an hur sa du mojligen skulle klara av svepa precis pa dig jag, avsevart mindre inneha snack med och/eller dejtat. Men forut hanar fungerar siffrorna tvartom. Tillika attraktiva man med fantastiska bilder och fantastiska profiler inneha bara en brakdel av de svep som en dam i singel mogna kvinnor som vill dejta snarlika plats far. En man kan tillbringa bokstavligen timmar kungen Tinder med att svepa at hoger, i hopp om att kanske en eller par av personerna han inneha svepat kungen kommer att ge retur.

Med Tinder Gold kan hanar som ej vill investera tvenne timmar ifall dagen i swipe city blott fjattra fran och ljuda kvinnorna bega allt. Nar nagon faktiskt sveper hoger kungen en Tinder Gold-prenumerant far den prenumeranten ett besked. Med Tinder Gold kan en man enkom ljuda appen kora ljudlost kungen telefonen, och nar han far ett napp kan han skrida och kika ifall han belonar intresset. Den potentiella tidsbesparingen ar enorm.

Hur man anvander Tinder Gold effektivt

Arme ar nyckeln, hemligheten bakom framgang, den impopulara men sanningsenliga uppenbarelsen: nar det kommer till att lite matchningar gallande Tinder spelar det ingen roll vilken prenumerationsniva du inneha, det spelar ingen roll hur flera Super Likes och Boosts du anvander , det spelar ingen roll hur smart du ar pa att chatta online, det spelar ingen roll hur rik eller lustig eller snygg eller vacker du ar i verkligheten. Bara tva grejer spelar roll: hur bra dina bilder ar och hur bra din profil ar. Det ar de enda par uppgifterna som allihopa som tittar pa dig gallande Tinder har medel till. De kan inte se dig i verkligheten. De vet ej att du raddar kattungar pa helgerna (ifall du inte sag det i din profil). De vet ej att killen pa din bild inte ar din pojkvan, han ar din bror. De vet inte att du ar en fullgod dansare, eller en prisbelont skald, eller den basta Fortnite-spelaren i universum.

Ingen fran den informationen ar RELEVANT, ehuru ingen fran den finns i din profil och noll fran den visas i dina bilder. Dina bilder. Din profil. Det ar allt. Det ar allting du har. Det ar allting de ser. Det ar det du maste fokusera kungen.

Att begagna Tinder Gold effektivt kraver samma tva don som att bruka Tinder Basic effektivt: en valskriven, informativ, fangslande biografi i din profil och de basta bilderna du kan lite. Inte selfies, inte bilder pa dig i en folkmassa, inte bilder pa ett sarkastiskt meme. Bra bilder som visar dig i ditt basta skinande.