Nar jag ansluter Tinder till Facebook Visar det Facebook?

Tinder ar en av de mest populara datingapparna som finns idag. Flera konsument vill bibehalla anonyma nar de anvander Tinder-appen. Darfor appen erbjuder konsument att logga in med Facebook-referenser kanske du undrar ifall dina vanner eller stam kan se din aktivitet gallande Tinder.

Ifall du vill beskydda din integritet, men aven fortsattningsvis anvander Facebook forut att logga in, ar det mojligt. Den arme artikeln kommer att leda dig via Facebook och Tinder, ocksa fason att trygga integritet.

Du kan forbruka Facebook for att konfigurera Tinder-profilen

Om du laddade ner Tinder-appen fran App Store eller Google Play blir du ombedd att stalla in ditt konto och logga in.

Fordelar med att protokollfora sig gallande Facebook

Att begagna dina Facebook-referenser pro att stalla in Tinder-appen har flertal fordelar. Fran att behalla epok till frank atkomst ar det lattare att aktivera ditt Facebook-konto i Tinder-appen.

Anvandare som skapar forsvinna Tinder-konton som en forlangning av sitt Facebook-konto kommer att ha en enklare inloggning. Istallet forut att anvanda ditt telefonnummer forut att logga in pa appen nar du anvander den kommer Facebook att bevilja dig logga in kungen appen.

Det ar lattare att stalla in en profil gallande Facebook. Att anvanda tidslinjefoton, profilfoton och annan information ar jatte- lattare ifall du ger Tinder atkomst till din Facebook-sida. Du behover ej ange dina personuppgifter manuellt genom att skapa ett konto gallande detta metod. Facebook kommer att stalla till forfogande alla nodvandiga detaljer forut ditt nya konto om du kombinerar dem.

Massa anvandare inneha fordelar fran att forbruka Facebook och Tinder med. Fran den enklaste konfigurationen till den enklaste atkomsten och till och med aterstallning av konton bestar kombinationen fran dessa tvenne element den perfekta harmonin i applikationen.

Utover fordelarna kan du ha problem med att koppla till Facebook med en datingapp. Tank om dina professionella och familjekontakter ser nagot de ej borde ha? Vad hander om dina Facebook-vanner kan kika att du anvander Tinder nar du vill halla dina datingappar privata?

Kommer dina Facebook-vanner att du vet att du ar gallande Tinder?

Tinder publicerar inget kungen Facebook. Det finns noll satt att du Facebook-vanner som du kan visa din Tinder-profil Facebook men de kan se att du anvander Tinder-applikationen.

Darfor tvungen du vidtaga nagra fler sakerhetsatgarder pro att sakra att du bibehaller din integritet nar du anvander datingappar, som Tinder, via ditt Facebook-konto.

Nar du anvander Facebook pro att logga in pa Tinder, anslut par applikationer. Torsk kungen dina integritetsinstallningar kan dina Facebook-vanner se din Tinder i anslutna appar. Dessutom ifall de nog inte kan se din datingsprofil kan det foranleda problem forut vissa folk.

  1. Logga in med Facebook
  2. Klicka kungen nedatpilen i det ovre hogra hornet i din dators webblasare
  3. Klicka eller kompression pa Installningar
  4. Valj “Appar och webbplatser”. Det har alternativet ar tillgangligt i menyn till vanster pa skarmen.
  5. Hitta Tinder-appen i listan ovanfor appar och webbplatser
  6. Klicka gallande applikationens synlighet. Du kan genast selektera Facebook-mottagare. Det sakraste alternativet ar att se till att ingen ser dig undantagen dig. Det finns verkligen ingen skal forut andra att kika vilka program du anvander Facebook.

Om listan over dina appar ar for lang kan du filtrera den pro aktiva appar. Detta innebara att du tar bort all Facebook-appar som du pro narvarande ej anvander.

Tack vare detta kommer du att fokusera pa de applikationer du inneha anvant nyligen. Att begransa listan med applikationer till de som du aktivt anvander anses besta den basta sekretess- och sakerhetspraxis.

Finns det nagot annat metod gallande Facebook Kan vanner kanna till att du ar gallande Tinder?

Du kan uppfinna dina Facebook-vanner pa Tinder om de uppfyller dina dejtingskriterier. Om du drar till hoger, kommer han aldrig att vara medveten om att de dok upp i din gall.

Tidigare inneha test gjorts att https://kissbrides.com/sv/dateinasia-recension/ koppla ihop Tinder och Facebook mer exakt, men tiden har visat att det ej varje en bra forslag.

nackdelen

Dessutom ifall det ar osannolikt att dina vanner och familj kommer att uppdaga dina Tinder-aktiviteter med handtag av FacebookTinder gjorde fadas. Du nog inneha hort talas om Tinder Social. Det var ett experiment som inleddes 2016 och avbrots 2017.

Lyckligtvis har hans Tinder-handlingar inte avslojats forut allihopa. Den arme funktionen anslot just dina Facebook-vanner som samt varje gallande Tinder. Men regnet varje fortfarande obehagligt.

Vissa folk varenda gallande Tinder i hemlighet eller ville enkom gardera sin integritet och avslojandet storde deras personliga leva. Sekretessbrottet orsakade desorientering och otaliga Tinder-anvandare raderade avta profiler.

Skilja Tinder fran Facebook

Tinder tyckte att det var en dalig ide. Men de planerar fortfarande att introducera Tinder-funktioner som gar utover datum. Ifall du redan inneha ett Tinder-konto lankat till Facebook-konto och du vill ta bort lanken tvungen du stryka ditt Tinder-konto och skapa ett nytt.

Det skapade Tinder-kontot stods fran Facebook sa det finns ingenting metod att koppla bort de tva samtidigt du behaller dina aktiviteter.

Ifall du valjer att stryka Facebook-konto, i scenariot dar bada ar lankade, kommer du samt att tappa ditt Tinder-konto. Aven om det ej ar idealiskt for nagon applikation ar det superb att stalla in ditt Tinder-konto enskild fran andra sociala natverkssajter.

Alternativ till Facebook for Tinder-registrering

Just genast ar det bast att satta upp en profil som anvander ditt telefonnummer. Du kan ocksa kora ett falskt Facebook-konto. Men ifall det kontot tas bort tvungen du fortfarande skapa en ny Tinder-profil.