Det ar relevant alldenstund du kommer att skapa din profil forut detta motiv

Bestam hur du vill anvanda Tinder

Om du letar efter nagot avslappnat, bor du besta pa forhand med detta i din profil. Om du letar efter nagot seriost, bor du besta rakt med detta i din profil.

Pro att faktiskt lite ut det mesta fran Tinder, bestam hur du vill begagna den innan du staller in din profil eller sveper nagon at vanster eller hoger. Vill du svepa enkom for skojs skull? Letar du efter en ihopparning? Hoppas du kungen att finn en pojkvan eller flickvan? Eller nog nagot mer langsiktigt?

Skriv en smart biografi

Nar du skapar din Tinder-biografi bor du ha nagra foremal i atanke. Det forsta att erinra ar att din biografi tvingas vara smavaxt och charmig (som dina one-night stands). https://kissbrides.com/sv/heta-jamaicanska-kvinnor/ Du har enkom 500 indikator att tjanstgora med, sa ju effektivare du ar med yta desto battre.

Forut det andra ar en smart bio absolut viktig. Det finns ingen syfte att vara superserios med det, men nagot som far lasaren att le eller filosofera ar stadse en bra forslag.

Forut det tredje, se till att din bio speglar vem du sannerligen ar. Det spelar ingen roll hur rolig du ar ifall det ej alls ar i narheten av vem du ar som person!

Valj dina foton

Ifall du berattar en sagen om dig sjalv inneha du mer att konversera om. Kungen bilderna ska folk klara av se ditt fejs, men lagg ej upp forut flertal selfies. Och oroa dig ej pro storleken kungen dina foton.

Nar det kommer till att selektera dina bilder forut Tinder ar det relevant att erinra att din huvudsakliga profilbild ar alla anvandare kommer att se nar de sveper i genom sin lista med matchningar. Det ar eftersom det ar sa relevant att valja en bild som visar dig i ditt basta ljus och som far dig att ma bra med dig sjalv.

Foton med vanner ar bra for fler bilder, men du vill att din huvudsakliga profilbild ska besta blott du som ler mot varlden. Det beror gallande att vi vill kanna till hur du riktig ser ut utan att behova ta hansyn till ifall manniskorna runt nastan dig ar attraktiva eller ej. Om din huvudbild ar attraktiv spelar det ingen roll hur resten fran dina bilder ser ut alldenstund de flesta inte kommer sa fjarran och de som gor det bryr sig ej darfor att de redan ar intresserade fran att prata med dig.

Det viktigaste ar att du valjer ett foto dar du ler och ser glad ut. Du vet aldrig vem som kan svepa ratt pa dig!

Svep med medvetenhet

Ifall du nagonsin inneha anvant Tinder kanner du mojligtvis till swipe-funktionen. Nar brukare ser en potentiell matchning kan de svepa at hoger forut ett “ja” eller vanster for ett “nej”. Den arme funktionen later dig kora vilka anvandare du ar intresserad fran och gor det lattare att reducera din sokning. Svepning ar dock inte sa enkelt som att knacka. Du bor besta vaken gallande hur du anvander den har funktionen nar du letar efter dejter gallande Tinder eller likartad appar. Arme ar anledningen:

Ifall du sveper for hastigt kan du forspilla ifall potentiella matchningar. Detta kommer sarskilt att ske ifall du anvander Tinders automatiska svepfunktion. Sakta ner och betrakta faktiskt kungen varje brukare innan du bestammer dig pro om de ar en match eller ej. Om du missar nagon som kunde ha varit kompatibel med dig kan det vara svart att finn dem aterigen senare i din sokning.