Du kan finn en partner i skolan nar du gar ihop och pluggar med nagon

Tillika ifall det ej forvandlas till nasta stora romans kommer du aven fortsattningsvis att bilda dig nagot eller inlara nagon annan nagot! Liksom alla andra metoder for att hitta en partner, varje inte olustig. Om svaret ar nopp, okej det och skrida vidare. Hon eller han nog inte ar likadan hagad av dig som du ar i dem.

10. Ga med i en lagsport

Om du ar en madam som soker en kvinna eller en man som soker en man ar det har inte svar. Du kan ga med i en lagsport som fotboll, baseboll eller till och med golf pro att finn karleken. Ifall du ar en man eller fruntimmer som vill hitta en partner fran motsatt kon plikt du utan tvivel skrida med i ett unisex-lag.

Som sagt kan du avgjort hitta karleken genom att skrida med i en sport! Det finns otaliga grupper dar ute som ej bryr sig om hur bra eller dalig du ar kungen en sport – du behover enkom spela. Massa ligor kommer aven att fardas, sa du far annu en erfarenheter att avskilja med din nya potentiella partner.

Vi anser det bara en stig till pro publicera in det. Varenda. Inte. Olustbetonad. Det finns en chans att personen bara ar dar for att spela sporten, sa varje ej otack. Men ifall du upptacker att du kuban brud har kontakt med nagon, skrida vidare och pladdra kungen!

11. Biblioteket

Du kan hitta karleken gallande biblioteket! Allting du behover foreta ar att plocka med din barbara datamaskin och en kopp kaffe och satta dig ner. Ser du nagon du ar hagad fran? skrida och sag hej! konversera med honom bockerna han tittar gallande eller forespraka en liknande som du alskade.

Nyckeln till att hitta en partner gallande biblioteket ar att du plikt kanna till vad du pratar ifall. Det ar ej enkel att “fake it ‘til you make it” nar det kommer till bocker – antingen inneha du last den eller sa har du inte gjort det. Med det sagt, ar noll misstag med att undra nagon om en bok om du ej har last den.

Bocker ar ett bra satt pro folk att hitta en enhetlig grund, oavsett vilka de ar. Konversera med nagon gallande biblioteket sa traffar du kanske ditt livs karlek.

12. Bokaffaren

Ett annu battre alternativ till biblioteket ar din lokala bokaffar. Antikvariat har en mysig, konversationskansla, men nya bokaffarer ar ocksa bra. Nar du och den intressanta bladdrar i sektionen pro sagen bor du enbart antrada prata! “Vilken ar din favorit fran alla historiska perioder?” “Har du last nagra bra bocker om andra varldskriget harforleden?”

Du fattar. Hitta en sak ni inneha gemensamt sa kan du hitta karleken eller finn en partner i din lokala bokaffar.