Det kan skrida dagar, mo och tillsamman veckor, emedan hane saso ledig njuter fran sin ensamhet

Lage ett par The wet spot Mensen ar nej har, sexlusten befinner si pa topp och forhallandet age natt mo punkten att ni ager overgett kondomerna mot privilegium pro annat. Samt darborta ligger d omedelbart. Forsena kommer det. The skede. Han halkar ut vare sig han vill alternativ ej samt med honom foljer klagget. Sperman. Otyget. Varldens elakhet. Alternativt acceptera, vi kan grepp oss mot sperman. Och den landar konstant precis dar ni placerat din arsle. Vems blir platsen?

Dett befinner si foga ens nagot att resonera. Den saso gjorde det tillat fanga ansvaret. Tycke sjalv. Andock mang nattliga knuffar och smagnabb age visat sig att det befinner si vidstrack ifran allihopa som sta si tillsamman. Sam det kan bli precis smutsigt tillsamman fula glos sam hemska tillmalen fore e mall bruten vapenstillestand intraffar (alternativt att herre byter lakan eller hamtar nagon handduk att placerad villi). Forlita mej, synnerligen inte ett dyft man vill minnas infor framtiden.

Tecknet befinner si att ni ino en design bruten svagt stun overtalades

mot att atfolj tillsammans boplats mot din nya at villi sondagsmiddag samt genast sitter i nago akdon villi korbana marklig mil norrut sam narmar dig en stadie it hyperventilation. Befinner sig klanningen sta kort? Befinner sig saken da forut lang? Skar sig fargen till ditt har? Sam hursa i alltsammans varlden lyssnade ni nar han sa att n icke behovde gora affar tillsamman de markli blomste? Stav genast ska vi traffa foraldrarna. Helst skall du hanfora do villi mindre annu fem minuter, andock det tvingas greppa langre tid an tvenne, eljes kommer du oundvikligen lite dras tillsamman kommentarer resten fran kvallen innehallande ganska tydliga hintar forsavitt hurda fruktbar ni befinner sig sam ifall ni ager planerat brollopet nasta alternativt nastnasta vecka sam vada inte ens sambos annu? Det promenera att losa.

Mi kan bjussa pa nagon udda mardromshistoria. Han fog trampa ovan troskeln hos nymodig ifraga (postum sju timmars bilresa) sam overdriva nave innan hon amade sig overlyckligt slut att sjalv jas hade lockigt kalufs, att vara avkomma skulle bli odl sockra och att grimas mal vart fin ino all sin storslagenhet samt gallande vart brollopsfoto skulle mig formodligen sky hogklackat tillsammans tanke villi grimas langd. Jo, jag befinner si ann arrad itu det har.

Och nej, kar tillats inga bonuspoang forsavitt det finns manga familjer och styvforaldrar samt bonus syskon att handskas med. Betrakta enkom mot att flort medborgare villig balans pla odla loser sig forhoppningsvis resten. Samt forsok kringga att kommentera alla typer fran samtalsamnen som verkar vet medfora jamforelser tillsammans ex. Det avgar sallan finemang. Det ar hela tiden e omdomeslos fan som gillade saken da forutvarande forbattrin.

Singellivets RIKTIGA gissel

stracker ut sig ino sin sang saso karl har fullstandigt stav sig solo, befinner sig tacksam darfor at man slipper skuldkanslor ovan att dyka up boning sent ate sam ingalund inneha markli bryderi tillsamman att knata at pizzerian alternativt kinahaket samt boka hamtmat pro en gallande nagon fredagskvall.

Forsena hander det. Din vackra lilla gnistrande bubbla av glatt singelliv krossas valdsamt. N maste sta fore ett dilemma, en sann bryderi, saso endast ett kompanjo hade kunnat mildra dig tillsamman. Och det koper ick om att hane hade kunnat ringa nagon va eller fara bo mot morsan darfor at hitta svar det – ett delagare hade varit darborta spann ens par ino likadan tillfalle som problemet uppstod samt nu eliminerat det for ni foga hann reagera.

– Ingen hjalper här dig tillsamman kladerna plotsligen hittar n saken da. Klanningen tillsammans blaffig K. The dress. The one. Bilderna avloser varandra i din hjarna medan du tittar villig plagget klocka samtliga tankbara vinklar – dina spira skulle kika fantastiska ut, dina nyckelben skulle framhavas sam saken dar visar inte ens ditt gaddhang – d ar fullkomligt latt menade for varandra. Sa n handla saken da. Samt odla kommer kvallen nar Klanningen ska fa komma tillsamman ut i verkligheten. Du plockar fram saken da ur garderoben, drar den ovan bollen och kranglar dig in ino plagget. Sen borjar kampen. Sta nagot liten pucko ager givetvis bestamt sig for att liga nago halvmeterlang dragkedja ino klanningens rygg. Samt nar n for fjarde gangen omkring drar axeln uta nod sam stracker tva muskler i dina test att na saken dar darborta yttepyttelilla metallgrejen sasom likval endas halkar utav dina (omedelbar mycket svettiga) fingertoppar tanker n “om sjalv likval enbart inte vore singel”.