Det kan skrida dagar, at samt tillsammans veckor, da karl saso singel njuter itu sin ensamhet

Situation ett par The wet spot Mensen befinner sig inte ha, sexlusten ar gla samt forhallandet inneha natt mo punkten att d age overgett kondomerna at privilegium stav ovrig. Sam darbort ligger er omedelbar. Sen kommer det. The ste. Han halkar ut vare sig han vill eller ej sam tillsamman honom foljer klagget. Sperman. Otyget. Varldens illvilj. Alternativt ja, vi kan grepp oss mot sperman. Sam den landar hela tiden exakt dar du placerat din arsle. Vems blir platsen?

Detta befinner sig knappast ens nagot att resonera. Saken da som gjorde det tillats plocka ansvaret. Tycker mi. Skad manga nattliga knuffar samt smagnabb age visat sig att det ar langt ifran all som sta sig med. Och det kan bli riktig smutsigt tillsammans fula glosa samt hemska tillmalen fore nagon mall av vapenvila intraffar (eller att karl byter lakan eller hamtar en handduk att ligga kungen). Antaga mej, absolut noll karl vill minnas for framtiden.

Tecknet befinner si att ni i en mall av svagt stund overtalades

at att folja med boplats till din nya familj gallande sondagsmiddag och omedelbart sitter inom nagon akdon kungen korbana markli mil norrut och narmar de ett stadie utav hyperventilation. Befinner si klanningen sta fotografi? Befinner sig saken dar for reslig? Snittar sig fargen til ditt barr? Sam hursa inom bot varlden lyssnade n nar han sa att n ej behovde kopa tillsammans de marklig blommor? For genast ska vi traffa foraldrarna. Helst amna ni hanfora de dar villi mindre annu fem minuter, skada det tvingas fanga langre epok an ett pa, eljest kommer ni oundvikligen erhalla dras tillsammans kommentarer resten bruten kvallen innehallande gansk tydlig hintar om hur fruktsam n befinner sig samt om du har planerat brollopet eftertradande alternativt nastnasta rynk och vada inte ens sambos annu? Det promenerar att klara av.

Mig kan servera gallande ett egen mardromshistoria. Han knappt trampa ovan troskeln hos samtida ifraga (postumt sju timmars bilresa) samt ta i hand for hon amade sig overlyckligt slut att jag verkligen hade lockigt har, att vara barn skulle bliv odl sockr sam att grimas dialekt var fortjusande ino varenda sin sta samt pa vart brollopsfoto skulle mi tillrackligt undvika hogklackat med fundering gallande grima strack. Ja, sjalv befinner sig ann arrad utav det har.

Och icke, karl tillat inga bonuspoang forsavitt det finns atskillig familjer samt styvforaldrar sam bonus syskon att hantera. Beskada enkom mot att flort folk villig tillrackli niva odl loser sig forhoppningsvis resten. Samt forsok avstyra att anmark samtliga typer bruten samtalsamnen som verkar klara av leda till jamforelser tillsammans ex. Det avgar sallan duktig. Det befinner si alltid en omdomeslos javel saso gillade den tidigare battre.

Singellivets RIKTIGA bryderi

stracker ut sig ino sin sang sasom herre ager alldeles for sig sol, befinner si nojd for att herre slipper skuldkanslor slu att ejakulera bo sent ate samt inte alls inneha marklig dilemma med att ga mo pizzerian eller kinahaket samt boka heta Asien-flickor hamtmat stav nago kungen ett fredagskvall.

Sen ske det. Din fina lilla gnistrande bubbla av glat singelliv krossas valdsamt. Du maste sta infor ett besvar, ett riktigt dilemma, som enkom ett delagare hade kunnat mildra dig med. Samt det utspela icke forsavit att karl hade kunnat ringa en kamrat eller aka bo till mamma darfor at hitta losning det – nago delagare hade varit dar samman ens par ino likadan ogonblick saso problemet uppstod och genast eliminerat det fore ni fog hann reagera.

– Ingen stoder dej med kladerna abrupt hittar n den. Klanningen tillsammans stor K. The dress. The one. Bilderna avloser varandra i din hjarna medan du tittar pa plagget uta all tankbara vinklar – dina ben skulle se fantastiska ut, dina nyckelben skulle framhavas och saken da visar ej ens ditt gaddhang – d befinner si absolut spartanskt menade forut varandra. Odla du handlar saken da. Sam odl kommer kvallen nar Klanningen skall atnjuta sluta upp bakom tillsamman ut inom verkligheten. Du plockar fram saken da ur garderoben, drar saken dar kvar bolle och jakla de in inom plagget. Forsena borjar kampen. Pro nagot futtig pucko ager sjalvfallet distinkt sig darfor att placera en halvmeterlang blixtlas i klanningens a. Sam nar ni sta fjarde gangen narapa drar axeln klocka led samt stracker ett par muskler inom dina test att na saken da darbort yttepyttelilla metallgrejen saso likval endas halkar klocka dina (nu avsevart svettiga) fingertoppar tanker n “om sjalv likval endas icke vore singel”.