Det ar aven fortsattningsvis massa som tror att det finns ett belaggning som tacker slidoppningen

Finns modomshinnan? Finns det kukar som befinner sig sta stora pro kondom? Kan kar flyga ifall nan haft goka? Besvarande nej. Arme listar vi goka myter forsavit sex. Inneha n hort en mer?

1. “Modomshinnan finns”

Ett holje saso spricker nar herre ager penetrerande goka ett gangen. Dett utfor att massor flicko oroar sig sam tror att etta gangen ska bega smart samt bloda.

Alltsamman prat om modomshinnan gor att massor tror att det gar att beskada forsavit nagon tjej inneha haft slidsex med nagon kis dessforinna. Darfor att det ej befinner si nagot som promenerar sonder eller forsvinner nar ett brud ager slidsex etta gangen – och ehuru all befinner si olika – promenera det ick att beharska ifall en age haft banka baver.

Varken ett sexpartner alternativ nagon lakare kan flyga alternativ berora om ett tjej age haft kuttra sju fordom. Det befinner si endas ni solo saso kanner til.

Detaljerad sasom kukar odl kommer fittor inom alla mojliga storlekar och inneha olika utseende. Det betyder ju likasa att alla fittor icke kanns likadana nedanfor kuttra sju. Andock! Skillnader beror saledes icke villi hur flertal manniskor ett tjej age haft konsumgange tillsammans, utan om hurda tjejen ar skapt.

Det befinner sig samt odl att nar ett bona blir kat odl blir fittan sur. Fittan vidgar enar ut sig darfor at klara av aga genomtrangande goka eller att nagot amna veta foras in ino slidan. Samtlig fittor befinner sig darmed trangre nar herre inte befinner si kat, samt forsenad utvidgas saken da nar hane blir kat.

Det befinner sig darmed ett kritik forsavitt en fitta ej kanns jattetrang – det betyder ju skaligen att hon befinner sig superkat!

3. “hane kan askada nagon forsavit saken da haft ligga med”

Den seglivade myten om modomshinnan sta tankarna at att det ligger ett skal slut slidan sasom gar trasig etta gangen kar ager banka baver. Villi rulle brukar etta gangen framkalla en sma flack it blod gallande lakanet samt ino vissa kulturer visar man op ett blodigt lakan som evidens pa att kvinnan varenda jungfru utbredd giftermalet.

Skad ju mer vi age lart oss forsavit manniskans anatomi samt sarskil forsavit fittan sa age herre kommit fram till att det icke finns nagon ”hinna” sasom ligger ovanfor slidoppningen. Och darfor att fittan befinner sig stretchbar sam forandrar yttr ifall kar ar kat, odl kar kan hava genomtrangand ligga https://kissbrides.com/sv/bravodate-recension/ med, alternativt ej ar kat odla ar det fullstandigt omojligt att askada en tjejs underliv att hon haft sex. Dito galler stav killar.

Goka andra ej manniskors yttre, varken underlivet alternativ nagon annanstans villig kroppen! Det promenera darmed inte att betrakta forsavitt kar haft goka. Varken en gynekolog, doktor, dina paro eller kompisa kan kolla det.

4. “Kuken befinner si pro gigantisk for att vet forbruka gumm”

Emellanat hor herre forsavitt killar sasom skrytsamt anser att deras tupp befinner sig stav biff darfor att klara av hantera gumm. Denna sagen kan herre bulta oppning villig via flertal takti

  1. 95 % it allihopa killar ager kukar saso ar emellan 9-22 cm inom erigerat bemyndigande, namligen nar do ager klasstillhorighet. En gumm ar allmant ungefar 18 cm reslig. Det utfor inget alls forsavit kondomen icke nar bota vagen ner at penisroten sam skulle den besta pro lang kan killen avvika kondomen kvar pungen. Fotografi sam mumsigt – nastan samtlig killar tillats plats ino det kondomutbud saso finns kungen apoteket alternativ matvarubutiken.
  2. Idag finns det slu la sorters kondomer saso varierar ino mang, omkrets, arom, kulor samt gestaltning. Det betyder att det finns ett gumm for alla! Ifall nagon gummi inte passar pa kuken fran e skal – behandla ett ovrigt avtryck eller en annan art!

Stundtals anvands argumentet att deras stake befinner sig forut biff nar do ick vill bruka gummi forut det anses befinna ”skonare” att pippa inte me. Emedan befinner si det betydelsefull att beratta att kondomen skyddar till bade oonskade graviditeter och konssjukdomar. Att hava gummi mirakel konsumgange befinner si bestamt skonare ann att drabbas itu nagon konssjukdom saso herpes alternativt gonorre, alternativt att maste foreta nagon abort ifall man oonskat blir med barn.

5. “Killar ager hogre se rift ann flickor”

Manniskors sexlust befinner si individuell samt beror villi otaliga skilda saker. Hurda herre mar, ifall kar befinner sig foralska alternativ kanner dragning mot en, forsavitt karl befinner si stressad, om karl ater mediciner, om kar age ett funktionsnedsattning med mer. Det ar salede massor andra faktorer saso ino ett labb avgor sexlusten sasom ick utspelar om vilket kon man ager.

Vart b har somliga normer sam konsroller saso beskriver vilket cirka utav upptradand alternativ personlighetsdrag sasom befinner sig lampliga sta flicko respektive killar att innehava. Nagon fraktion dessa normer utspelar om att mans sexlust befinner si mer accepterad. Det finns forestallningar om att killar standigt befinner sig kata samt att tjejer skal existera mer aterhallsamma. Dessa forestallningar paverkar var forestallning, skada ocksa vart handlade inom sexuella kontex samt darmed kopplas det at vart kon, fast de egentligen ej inneha med varandra att bega.

6. “konsumgange befinner sig blott penetrerade coitus emellan en pag samt nago tjej”­­­­

Nix, kuttra sju kan besta samtyckande handlingar utav erotis drag sasom att hangla, kel, gno sig kontra varandra tillsammans mer sam det ligger hos dej sasom age banka baver att tyda in vad kuttra sju betyder for dig. Detta befinner sig centralt att erinra darfor langt ifran samtlig vill innehav kuk-i-fittan-sex. Homosexuella manniskor – salede manniskor saso attraheras och blir foralskade fran mannisko av dit kon – inneha ju absolut aven konsumgange tillsamman varandra fastsatt dom ick age kuk-i-fittan-sex!