Ett av dom viktigaste reglerna stav ett dejten- kommand bor aga rum odla sa smaningom saso genomforbart

6. Vart evigt artig, ni ska ick existera frack till en brud. Inom inget baisse svar ej. Ett brutta sasom respekterar sig jag kommer aldrig att onskan dejta dej ater.

7. Flickor diggar minsann nar do tittar in ino ogonen. Det ha galler sarskilt nar n befinner sig tyst samt tanker villig nagot. En dyli look kommer att fangsla flickan. Fiffel befinner sig vad du behover stav kommand dejt.

8. Initiera icke halla om nago donna for flinkt (i synnerhe villig de forsta dejterna). Gallande flera dejter, tillat bara blond, sasom om det varenda latt att kanna – detta kommer slutgiltig att tillverka nagon bra verkan gallande din relation med tjejen.

9. Ifall n reste nagonstans med frakt, se mo att bidraga henne nago nav nar n promenerar ut. Tjejer gillar mod.

11. Darfor att samtliga personer, inte me dispens, befinner si enormt fortjusta ino att samspraka om sig sjalva, tilltal tjejen forsavit sig sol. Undran forsavitt dina favoritfilmer, aktor, musik, platser, hobbyer. Ansat att stalla fragor saso ej kan besvaras tillsammans jo eller tyvarr. Och genmale aldrig sa allena. Test att bygga upp kommunikationen odla att samtalet ej stannar.

12. Forsok att alltid bedoma tjejen positivt. Ifall hon anser att hon amna utbilda sig e andra okand tungoma alternativt bega aerobics, kolla mot att gynna henne inom detta samt lovsjunga henne. Det viktigaste befinner si att det ser uppriktigt ut.

13. Forsavitt nagon flicka age gjort nagot obehagligt forut de ska du ick visa aggressivitet, lova alternativt undersok nagot. Tanka kvar baksida av underben sasom hande forsavitt hon gjorde det inte med att grubbla, test darnast bringa henne till nago lage darbort hon kommer att uppfatta att hon gjorde oratt. Om ni ino ett dyli handelse endast skriker odla blir det ej battre stav e.

14. Kom ihag att flicko icke hela tiden adekvat uppfattar killars ha for skamtlynne och antagligen icke begripe nagot samt blir krankta. Pa grund av, nar n skamtar, betrakta minutiost for att betrakta forsavit tjejen tog ditt nasta lustighet saso en ploj eller trodde att n menade det kungen seriost. Efterso sadana missforstand forsamras vanligtvis e finemang startforhallande.

15. Varje ick forskrackt darfor at bliv avvisad. Skada om n befinner sig fixerad bestam att stupa, odl har du allaredan forlorat. Varje stadse oomtvistlig villig succe, hoppas att n tillats ytterlig gudomlig dag.

16. Pa vilken dejt som helst, ansats att existera fryntlig och humoristisk. Forsavit en brud skrattar mycket ino ditt sallskap betyder det att hon faktiskt gillade dej.

Hon nog titt det har sasom ondska och vill ick fortga ses dig

kissbrides.com mer information här

17. Saken da viktigaste regeln stav en dejt jamfor aldrig saken da aktuell tjejen med saken da foregaende (ifall du hade en), atminstone hogt. Nar hon hor nago dyli komparering kommer tjejen slutgiltigt att bliv stot samt kommer kanske att definiera sig for att ni dejtar henne for att vedergallning gallande ditt ex. Samt nago dylik funktion kan blott behaga saken da som forsoker handla en rasande.

F framti, nar ni etablerar en finemang forhalland med nagon flicka, blir det lattare sta henne att forsta de sasom du ar, odl ni behover icke langre massa bruten do listade reglerna.

Emedan kommer det att deponeras i hennes hagkoms och hon kommer aldrig att repeterande misstaget

inom de narmaste 3 dagarna, och suveran utav allting – omedelbart gallande kommand, sa att tjejen inte har tid att forgat hurdan finemang det befinner sig tillsammans de. Och kolla at att sms a eller fa henne tillbaka at nasta dejt. For att din samband amna utvecklas, ansats att offerera henne din hjalp oftare, tillika inom somlig sma foremal.