Sa traffades vi. Och sjalv tankte bara YEEHA och ville draga honom ovanfor bordet…

Tar det aldrig slut?

och puss honom direkt andock eftersom hane ej skal forhasta sig lat mig bli. Vi klickade bums, drack en segment skumpa inom Gamla stad sam at bra foder samt hade kul. Da blev han gramse. Hurs skulle mi fanga tillsamman honom bo forsavitt mi inte kande for det 100 ande? Tvungen herre innehav odl brattom? Hans ego varenda sarat. Hans sjalvkansla. Men jag tyckte ej ens otrohet om honom stav den sakens skull, samt ocksa det forvirrade honom sa han ehuru kvinnors hjartan brukar oppnas enar kar ar ledsen jycke skada mig sa aj aj aj, ifall n forsoker med DET drar mi alla varldens led ( det age sjalv redan vandra pa odl det smallde forsavit det). Skada han varje snope forut han hade ju hallt i mig en manga alkohol darfor att foreta undertecknad ”medgorlig” sa han tillsamman viss ironi skad naturligtvis likas med viss verklighet! Mig hade blott skrattat och flamsat och haft komisk sam lockat sam hetsat op honom inom flertal timmar samt inom kort vada? Tack tack halla tillsamman de ta din drosk, darbort befinner sig saken dar, tack stav ikvall!

Men hade uppenbarligen inte bra check kungen ”charmen”

Framtid villig natten fick sjalv vara medveten om att jag inte endast var sedvanlig samt ofrigjord. Han visste omedelbart att jag darutover fornekade mina kanslor. I sjalva verket ville jag BERLOC undertecknad tillsamman honom andock holl mina knan tatt forbund samt sma ne i tricken darfor at jag varje forskrackt att ej vet vakta uppsyn HELIGA PRINCIP! Det befinner sig endas din HELIGA PRINCIP det koper om?

Kommande dag skulle jag sasom normalt jobba. Det ar nodvandigt att sjalv skriver for att atnjuta uppsyn skrift nykter. Mig inneha ingen manadslon sam inga bidrag. Mig tvungen lyckas jag. Tillika VILL jag skriva hela tiden gallande boken. Skada nej, sa han, tank att ditt syssla ska finnas viktigare ann JAG. Ni sitter enbart darborta och mumifieras framfor ditt ” laromastare?? – verk”… Det ar mycket oattraktivt!

Hm. Ar det nago enastaende foremal att framfora at en forfattarinn? Att mig mumifieras framfor centru ” master?? – verk”….och att det ar himla oattraktivt att sjalv astadkommer mitt arbetsplats? Charmigt? Han meddelade mig nedanfor likval mer eller mindre charmiga former att han fast a skulle konsumera avta sista par leverne ( jag hade sopat undan fem it dom redan ) genom att undsattning mig av detta ICKELIV tillsammans skrivandet. Det lat finfin inom samt for sig, tyckte mi, sa som han lade op det. Mig tankte bra, han skall bjuda ut ja efter dagens id villig en aning mer fnittrig skumpa och flabba sam glatt villi stad. Champagnen var ick viktig skad han hade sagt att han hade valdigt massor kosing ( vilket manga man talar ifall sta ett ) odl fa autentisk skump gallande cit vart intet bekymmer. Han varje faktiskt kul. Nagon fran do roligaste. Jag tankte hm, jo det later ju bra, for jag behover sannerligen bryta av emellanat och skapa nagot ovrigt och det vore bra att nalka vi marklig mot. Omedelbar ager han fattat!

Skad han hade andra planer. Han tankte dyka upp hem samt ge användbara resurser ja nagon djupmassage. Han tankte dra para ja ifran karna syssla sam liga jag villi sangen. Samt darefter beskrev han i detalj hur denna tillsamman hans djuppenetrerande fingrar utforda djupmassage skulle flanera at sam att jag skulle skrika postum mer i och med mig aldrig hade varit tillsamman ifall nagot sa harligt. Oh…. nja, det var ganska ej sant darbort sjalv var AN, eventuellt hade sjalv kommit dit om han ej hade gatt handelserna i forvag inom dylik detaljrikedom, samtidigt saso han tankte avstyra jag fran att arbeta…!